NaslovnicaVijestiReal sretno i spretno! Evo što nakon utakmice kažu igrači i treneri...

Real sretno i spretno! Evo što nakon utakmice kažu igrači i treneri…

Završilo je prvo kolo polufinala Lige prvaka. U jučerašnjoj utakmici Liverpool je na svom terenu slavio protiv Rome rezultatom 5-2, a danas je Bayern izgubio u Munchenu od Real Madrida rezultatom 1-2. Bayern je danas dominirao terenom, ali Real je kao mačka sa devet života.

Sreća je danas bila na strani Real Madrida. Već u prvom dijelu utakmice momčad iz Munchena ostala je bez Robbena, a kasnije i bez Boatenga. Osim njim, Bayern u ovoj utakmici nije mogao računati na Vidala, Comana i Alabu. Samo po sebi, to je dovoljno da se može reći kako je Real sretan jer je Bayern bio desetkovan, no prava sreća za Real događala se na terenu.

U 28. minuti utakmice Marcelo ostaje visoko u napadu, James gura dobru loptu Kimmichu u prostor, a on to iz kuta posprema u gol. Dosta je za ovaj gol kriv i golman Real Madrida, Keylor Navas, koji je očekivao ubac, a lopta je završila u mreži. U 44. minuti Marcelo je postigao krasan pogodak sa ruba kaznenog prostora i u svlačionicu se odlazi sa rezultatom 1-1.

[su_champions_league]

Nakon prvih 45 mintua Zidane iz igre vadi Isca i stavlja Asensija koji je kaznio grešku Rafinhe i postavio konačni 1-2. Real osim toga nije imao previše prilika, a momčad iz Munchena žalit će za propuštenim. Evo što na sve to kažu igrači:

Muller: “Imali smo jako puno prilika večeras, ali nismo zabili, na kraju smo bili naivni i izgubili. Rezultat je večeras mogao biti i drugačiji.Vidjeli smo prošle godine da možemo nadoknaditi deficit i u Madridu, ništa nije gotovo.”

Ramos: “Marco Asensio bio naš ključni igrač, no također smo se i sjajno branili. Dobro smo odradili ovu utakmicu. Ljudi od Reala očekuju da uvijek slave 3-0, no to je preteško kada je na drugoj strani sjajni Bayern. Imamo veliko poštovanje prema toj ekipi i znamo da ovo polufinale još nije gotovo.”

[su_champions_league]

Asensio: “Znao sam koliko je bitno da postignem taj gol. Patili smo se, ali smo i iskoristili svoje prilike i kući idemo sa sjajnim rezultatom.”

Heynckes: “Mi smo im poklonili ta dva gola zapravo, ali smo kreirali i sebi mnoštvo prilika koje nažalost nismo zabili.”

Vasquez: “Ribery je fenomenalan igrač, igra kao da ima 25 godina. Jako sam sretan zbog pobjede. Kontra je bila odlična, navukao sam igrača i dodao Asensiju, a on je to iskoristio.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!