NaslovnicaVijestiReal stopirao prelazak Danija Ceballosa u Valenciju

Real stopirao prelazak Danija Ceballosa u Valenciju

Dani Ceballos je ljetos napustio Santiago Bernabeu zbog male minutaže, te je otišao na posudbu u Arsenal, ali u posljednje vrijeme nije se naigrao ni na Emiratesu, zbog čega je izrazio namjeru da ode iz Londona.

Nogometni klub Real Madrid stopirao je prelazak Danija Ceballosa u Valenciju, prenijeli su španjolski mediji. Veznjak se trenutno nalazi na posudbi u Arsenalu, ali zbog male minutaže izrazio je nezadovoljstvo i zatražio da promijeni sredinu.

Kako se navodi, uprava “kraljevskog kluba” stopirala je njegov transfer u Valenciju, jer bi na taj način pojačali direktnog konkurenta za titulu u Španjolskoj.

Ceballos je ove sezone u Premier ligi odigrao 11 utakmica u dresu Arsenala, na kojima je u prosjeku na terenu provodio 60 minuta, a upisao je dvije asistencije. On se vratio u prvi tim nakon ozljede, ali i dalje ne dobija dovoljno minuta na terenu.

Dani Ceballos je izdanak škole Betisa, a nakon tri godine i 105 odigranih utakmica za zeleno-bijele, preselio se na Santiago Bernabeu 2017. godine, u transferu vrijednom 18 miliona eura. U dresu “kraljevskog kluba” odigrao je 56 utakmica u svim natjecanjima, postigavši 5 golova, uz dvije asistencije.

Sa Realom je osvojio Ligu prvaka 2017/18 godine, te španjolski Kup Kralja u istoj sezoni, a 2018. godine naslov svjetskog klupskog prvaka. Za reprezentaciju Španjolske debitirao je 2018. godine, a u nacionalnom timu dosad je odigrao 9 utakmica, u kojima je postigao jedan gol.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!