NaslovnicaVijestiREAL TRAŽIO POJAČANJE U LONDONU: Zvijezda West Hama odbila veliki Real Madrid!

REAL TRAŽIO POJAČANJE U LONDONU: Zvijezda West Hama odbila veliki Real Madrid!

Real tražio pojačanje u Londonu. Zvijezda West Hama odbila veliki Real Madrid! Igrač West Hama Javier Hernandez je navodno propustio priliku da se ovo ljeto vrati natrag u Real Madrid, prema iznenadnim tvrdnjama iz Španjolske. Igrač je želio da ostane u West Hamu i pomogne im da se vrate u formu ove seozone.

Real tražio pojačanje

Internacionalac Meksika nije bio baš u najboljoj formi od odlaska u West Ham, unatoč tome što je općenito impresionirao u klubovima kao što su Manchester United i Bayer Leverkusen.

Hernandez je također proveo jednu sezonu na posudbi u Real Madridu 2014/15, a Don Balon tvrdi da ga klub još uvijek drži na visokoj ljestvici zbog njegove radoholičnosti i pristojnog gol rekorda.

[su_bet365_100bonus]

Međutim, 30-godišnjak je navodno odbio Madrid, dok Don Balon tvrdi kako je bio i u razgovorima sa Besiktasom, koji mu je ponudio više novca.

Novo pojačanje u napadu je bilo prioritet za Real Madrid ovog ljeta nakon što je Cristiano Ronaldo otišao u Juventus, a Karim Benzema i nije bio baš u formi do sinoćnje utakmice protiv Leganesa, gdje je postigao dva gola.

[su_bet365_koeficijenti]

Na kraju su španjolski divovi doveli Mariano Diaza iz Lyona, iako bi navijači Los Blancosa mogli biti razočarani što nije došlo niti jedno veliko ime.

Don Balon također bilježi povezanosti sa Kylian Mbappeom, Edinson Cavanijem i Robert Lewandowskim, iako se niti jedan od ovih transfera nije ostvario.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!