NaslovnicaVijestiREAL TROŠI 250 MILIJUNA EURA: U drugom smijeru ide Vinicius Jr!

REAL TROŠI 250 MILIJUNA EURA: U drugom smijeru ide Vinicius Jr!

Real troši 250 milijuna eura. U drugom smijeru ide Vinicius Jr! Real Madrid je dobio veliki poticaj u jednom od najvećih mogućih transfera, nakon što izvještaji govore da je PSG spreman otvoriti pregovore o brazilskoj zvijezdi Neymaru.

Real troši 250

To nam piše dobro poznati Don Balon, koji bilježi da su francuski divovi spremni otvoriti razgovore sa Los Blancosima glede bivšeg napadača Barcelone i da bi igrač mogao koštati Real Madrida oko 250 milijuna eura.

U izvješću se također navodi da PSG želi da Real Madrid uključi Vinicus Jr-a u dogovor sa Neymarom, ugovorom koji bi mogao biti pametan ako Los Blancosi pristanu dati mladog Brazilca.

Budući da je Vinicius Jr ima samo 18 godina, mogao bi to biti pametan potez da ga Real uključi u dogovor, jer je u ovom trenutku nepoznato koliko će ovaj mladi igrač uznapredovati u budućnosti.

Neymar je jedan od najboljih igrača na planeti, a Real Madrid bi mogao imati svoju savršenu zamjenu za Cristiana Ronalda, koji je ovog ljeta napustio klub i otišao u Juventus.

Brazilska zvijezda je već tijekom svog vremena u Baceloni pokazao da ima ono što je potrebno da bi igrao protiv najboljih momčadi koje La Liga može ponuditi.

Zbog toga i zbog igračeve sveukupne nevjerojatne sposobnosti koju može ponuditi u Real Madridu, dok će biti mnogo priče o tome u Barceloni, jer je već igrao za njih.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!