NaslovnicaVijestiREAL U PONEDJELJAK PRAVI ŠOKANTAN TRANSFER: Plaćaju 300 milijuna eura za Ronaldovu...

REAL U PONEDJELJAK PRAVI ŠOKANTAN TRANSFER: Plaćaju 300 milijuna eura za Ronaldovu zamjenu!

Real Madrid je navodno spreman pričekati do ponedjeljka kako bi odlučio hoće li poslati ponudu za PSG-oovog napadača Kylian Mbappea.

Real u ponedjeljak

Europski prvak koji je izgubio Cristiana Ronalda ranije oog ljeta, ima samo nekoliko dana da dovede njegovu zamjenu.

Dok se Julen Lopetegui sprema da pokaže da mu se može vjerovati i sa ovim igračima koje ima na raspolaganju, potoji mogućnot da će Real Madrid napraviti posljednji transfer ovog ljeta.

Prema AS-u, UEFA će u ponedjeljak donijeti odluku o finansijskom fer pleju PSG-a. Slijedom toga, ako giganti Ligue 1 budu prisiljeni da prodaju svoje igrače kako bi riješili finansijske knjige, to bi mogla biti prilika da Madrid napravi svoj potez i ukrade Mbappea.

Sa krajem prijelaznog roka koji je vrlo blizu, ne daje Real Madirdu mnogo vremena za zaključivanje sporazuma sa klubom i igračem, pa ostaje da se vidi da li će se nešto učiniti sljedećeg tjedna ili ne.

Ipak, Sport je ranije spomenuo kako su španjolski divovi izdvojili 300 milijuna eura kako bi ih potrošili ili na Neymara ili Mbappea kako bi iskoristili situaciju PSG-a, iako najnovija izvješća predlažu da je pobjednik Svjetskog prvenstva prioritet.

19-godišnjak izgleda u odličnoj formi, kao što je prethodno impresionirao u Monacu, on je postigao 21 gol i 15 asistencija u 46 nastupa za PSG prošle sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!