NaslovnicaVijestiI Real u utrci za sjajnog veznjaka, njegova cijena - 170 milijuna...

I Real u utrci za sjajnog veznjaka, njegova cijena – 170 milijuna eura!

Real Madrid se uključio u utrku za sjajnog veznjaka, za kojeg će morati da dobro “zavuče” ruku u kasu, s obzirom na cijenu od 170 milijuna eura.

Real je sastavio listu potencijalnih pojačanja za ljeto, a španska Marca, uvijek dobro obaviještena o zbivanjima u “kraljevskom klubu”, otkrila je da je među 25-30 imena i Sergej Milinković-Savić.

Kako se navodi, prvak Europe će s pažnjom pratiti partije veziste Lazija tokom proljećne polusezone, i ukoliko bude zadovoljio sve kriterijume, pokušaće da ga dovede.

[su_watch_live_football]

Španjolski list navodi da će predsjednik Florentino Perez morati da dobro zavuče ruku u džep ako se bude odlučio za ovaj transfer, jer su iz Rima poručili da reprezentativac Srbije košta 170 milijuna eura.

Mora se priznati, visoka cijena, ali s obzirom na to da se popularni “SMS” nalazi na spisku želja još nekoliko bogatih i moćnih velikana, poput PSG-a, Juventusa, Manchester Uniteda, Manchester Cityja, te da su cijene na nogometnom tržištu vrtoglavo skočilo, zahtjevi Lazija su donekle i razumljivi.

Marca ističe da je 22-godišnji član Lazija rođen u Španjolskoj, i da bi to mogao da bude faktor koji će presuditi da dođe u Real. Navodi se da je njegov otac Nikola, takođe nogometaš, bio član Almerije i Lleide, gdje je Sergej rođen.

Sergej Milinković-Savić je svoju nogometnu karijeru počeo u Vojvodini gdje je igrao sve do 2014. godine, a zatim prešao u belgijski Genk za milijun eura odštete. U Genku je igrao jednu sezonu, a zatim prelazi u talijanski klub za 9 milijuna eura.

Tokom debitantske sezone, Milinković-Savić je imao 35 nastupa i postigao tri gola za Lazio u svim natjecanjima. U svojoj drugoj sezoni u Laziju, dao je sedam golova na 38 utakmica. U tekućoj sezoni, postigao je 9 golova na 32 utakmice, uz 6 asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!