REAL UPROPASTIO PLANOVE GUARDIOLI: Pojačanje od 90 milijuna funti popunjava mjesto Cristiana Ronalda!

Real upropastio planove Guardioli! Pojačanje od 90 milijuna funti popunjava mjesto Cristiana Ronalda! Real Madrid, kako se izvješćuje, šalje ponudu od 90 milijuna funti za Juventusovog napadača i metu Manchester Cityja Paulo Dybalu.

Izgleda da će to biti ogroman udarac za divove iz Premier lige, a Dybala se popeo na vrh liste Real Madrida, dok izvor tvrdi da je igrač već dugo zainteresiran za potencijalni prelazak na Bernabeu, piše The Sun.

Izvješće sugerira da je Pep Guardiola dugogodišnji obožavatelj ovog igrača, pa je to nesumnjivo veliki udarac za njega i City.

Nakon što je u utrci za titulu Premier lige zaostao za Liverpoolom, čini se jasnim da će klub morati da nastavi pokazivati ambicije na trasfer tržištu.

City je imao relativno mirno ljeto, samo su doveli Riyada Mahreza, iako do sada nije imao mnogo utjecaja.

Dybala bi mogao biti dugoročna zamjena za Sergio Aguera, nakon što se pokazao kao igrač svjetske klase u Seriji A dugi niz godina.

Međutim, sada je naizglednije da će on biti sljedeći Galactico, dok Madridu trebaju pojačanja nakon što su izgubili Cristiana Ronalda od Juventusa prošlog ljeta.