NaslovnicaVijestiReal večeras protiv Bilbaa bez 11 igrača

Real večeras protiv Bilbaa bez 11 igrača

U Realu se situacija sa koronavirusom znatno pogoršala nakon što su se zarazila još dva igrača. Večeras u 21:30 igraju protiv Athletic Bilbaoa na gostovanu, a sinoć je klub i zvanično objavio da su David Alaba i Isco najnoviji igrači koji su pozitivni na koronu.

Tako se dvojac pridružio listi igrača na kojoj se nalaze Modrić, Marcelo, Asensio, Rodrygo, Bale i Lunino.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Pored njih, Carlo Ancelotti za gostovanje u Baskiji ne može računati na ozlijeđene Danija Ceballosa i Carvajala, te suspendiranog Casemira.

Dakle, ukupno 11 igrača će faliti Realu u jednom od najtežih gostovanja u La Ligi. Zato će posegnuti u omladinsku momčad iz koje će pozvati sedam igrača kako bi imao koga staviti na klupu.

Međutim i pored ogromnih izostanaka, Real će izvesti sjajnu momčad:

Courtois; Lucas, Militao, Nacho, Mendy – Kroos, Valverde, Camavinga – Hazard, Benzema, Vinicius.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!