NaslovnicaVijestiREAL ŽELI POGBU, ALI BARCA UPLELA SVOJE PRSTE: Nude Unitedu ponudu koja...

REAL ŽELI POGBU, ALI BARCA UPLELA SVOJE PRSTE: Nude Unitedu ponudu koja se ne odbija!

Real želi Pogbu, ali Barca uplela svoje prste! Nude Unitedu ponudu koja se ne odbija! Manchester United bi, kako se izvješćuje, mogao dobiti priliku da zapečati transfer Barceloninog Philippe Coutinha u zamjenskom dogovori koji bi uključivao i Pogbu.

Real želi Pogbu

Najnovije špekulacije Coutinhovog trnasfera dolaze iz španjolskog Don Balona, koji tvrdi da Barcelona želi pobijediti Real Madrida u potpisu Paula Pogbe.

Unatoč tome što je pokazao svoju najbolju formu u Manchester Unitedovom dresu ove sezone, budućnost Francuza u klubu je opet u nedoumici, jer Marca tvrdi da je njegov agent tražio da ode sa Old Trafforda i da je odlučio da se želi pridružiti Real Madridu.

Don Balon, međutim, tvrdi da Barcelona vjeruje da bi mogli nagovoriti Uniteda da prihvati zamjenski transfer koji bi uključivao Coutinha, koji je također u posljednje vrijeme predmet špeulacija o odlasu sa Nou Campa.

Independent je povezao Uniteda sa Brazilom, koji bi mogao biti idealno pojačanje za United i zamjena za Čileanca koji nije impresionirao, Alexis Sancheza, otkako je došao u Manchester.

U međuvremenu je Chelsea povezan sa bivšom Liverpoolovom zvijezdom prema pisanu Diario Gola, navodeći kako bi mogao biti omiljena opcija Plavaca za zamjenu Hazarda.

Čini se da postoji veliki broj načina na koji bi ovi transferi mogli da završe, ali United bi definitivno mogao biti u iskušenju da za Pogbu dobije jednog zaista odličnog igrača.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!