NaslovnicaVijestiOvako izgleda ekipa Reala za Svjetsko klupsko prvenstvo

Ovako izgleda ekipa Reala za Svjetsko klupsko prvenstvo

Trener Real Madrid Zinedine Zidane je sastavio ekipu od 23 nogometaša koja idu na Svjetsko klupsko prvenstvo koja će se održati u Abu Dhabiju.

Svjetsko klupsko prvenstvo

Zidane je odlučio na Emirate doći sa svojim najjačim sastavom, a francuski stručnjak je to ovako zamislio:

Na golu će biti: Navas, Casilla, Moya

U odbrani: Carvajal, Marcelo, Varane, Nacho, Theo Hernandez, Ramos, Hakimi

Vezni red čine: Kroos, Modrić, Casemiro, Vasquez, Llorente, Asencio, Isco, Kovačić, Ceballos

Napadači: Mayoral, Bale, Benzema, Ronaldo

Kraljevski klub svoju prvi utakmica na Svjetskom klupskom prvenstvu igra 13. decembra, a oni igraju protiv pobjednika deula između Oaklanda City koji dolaze sa Novog Zelanda ili Al-Jazeere, pored njih tu je mogućnost da Real igra i protiv japanske Urawe.

[su_live_koeficijenti]

Drugi četvrtfinalni par bit će u susretima koji se igraju 9. decembra, a njih čine meksička Pachuca i Casablanca, te pobjednik ove utakmice ide na brazilski Germio, a to je u polufinalu.

Polufinale se igra 13. decembra, dok se finale igra tri dana kasnije.

Ovih dana se dosta šuška kako Real Madrid želi prodati Matea Kovačić, ali predsjednik kluba Florentino Perez i direktor Sanchez su sve to demantovali.

“Mateo je budućnost ovog kluba, te sam siguran da bi bio u početnoj postavi svih klubova koji su slali ponude za njega”, rekao je direktor Real Madrid Jose Angel Sanchez, te dodao:

“Nismo ga željeli prodati na ljeto, a nećemo to uraditi ni u januaru. Mi ćemo odbiti sve ponude koje dođu za njega. Na ljeto smo imali nekoliko ponuda za Kovačića, a ni jedna nije bila od Milana.”

“Kovačić nije na prodaju, te će ostaiti naš nogometaš”, jasno je rekao direktor kluba Sanchez.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!