NaslovnicaVijestiRealova legenda u zadnji čas ostala bez angažmana, a otkriven je i...

Realova legenda u zadnji čas ostala bez angažmana, a otkriven je i razlog

Legendarni napadač Real Madrida, Raul, bio je u ozbiljnim razgovorima o preuzimanju trenerske pozicije u Villarrealu, ali na kraju nisu postigli dogovor za suradnju. 


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon veličanstvene igračke karijere, Raul se okrenuo samostalnom trenerskom poslu, pa je sada trener Real Madrid Castille prvi put trebao sjesti na klupu prvoligaške momčadi. Raul je čekao konačnu odluku s druge strane, uvjeren da će doći do suradnje dviju strana, no na kraju je ostao bez angažmana.

Raul je trebao naslijediti Quiquea Setiena na klupi Villarreala, budući da je smijenjen s klupe Žute podmornice nakon što je momčad upisala samo tri boda u prve četiri ligaške utakmice. Tako je Setienov nasljednik gotovo sigurno trebao biti Raul, no on je u zadnji čas ostao bez posla. Umjesto njega, za novog šefa stručnog stožera Villarreala postavljen je Juan Jose Martin, poznatiji kao Pacheta.

Jučer je otkriven razlog nesuradnje legendarnog napadača Reala i španjolske strane, a navodno je Villarreal u četvrtak stupio u kontakt s Raulom. Trener Castille nije krio simpatije prema Žutoj podmornici, ideja o klubu ga je privukla i odmah je najavio Realu da planira otvoriti novu stranicu u svojoj trenerskoj karijeri.

U Madridu su mu tada dali zeleno svjetlo za pregovore, no nakon posljednjeg sastanka Raula s predstavnicima Villarreala do suradnje nije došlo jer želi pričekati priliku da preuzme prvu momčad kraljevskog kluba.

Aktualni trener Realove mlade momčadi svjestan je da će Carlo Ancelotti na kraju sezone napustiti klupu i cilj mu je preuzeti prvu momčad Los Blancosa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!