NaslovnicaVijestiRealovo pojačanje od 45 milijuna eura stiglo u Madrid!

Realovo pojačanje od 45 milijuna eura stiglo u Madrid!

Realovo pojačanje od 45 milijuna eura – Vinicius Junior, 17-ogodišnji napadač kojeg je Real Madrid ovo ljeto kupio te ga ostavio na posudbi u Flamengu kako bi svoj talent brusio u Brazilu. Ovaj tjedan po prvi će puta u svom životu upoznati svoj novi klub.

Vinicius stigao u Madrid

Tri dana prije utakmice Real Madrid – Barcelona, najvećeg derbija na svijetu, mladi napadač iz Brazila je doputovao u prijestolnicu Španjolske kako bi upoznao svoje buduće suigrače, prostorije kluba, trening kamp i naravno – nogometni hram Santiago Beranbeu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Sa samo 17 godina Vinicius je već skupio 908 minuta za Flamengo ove sezone, a pri tome upisao 4 gola te 1 asistenciju. Dok je za dres Brazila u okviru natjecanja za igrače U17 odigrao 15 golova te postigao 12 golova. Sadašnji dogovor između Real Madrida i mladog Viniciusa je takav da do ljeta 2019. godine igra u crveno-crnom dresu Flamenga, a od ljeta 2019. godine obuće bijeli dres ‘kraljevskog kluba’.

Zašto je Vinicius odabrao Real Madrid?

Agent Viniciusa Juniora otkrio je da je mladi Brazilac izabrao Real Madrid iako mu je Barcelona ponudila veći novac. “Barcelona je ponudila više od Reala, igrač bi zaradio više. Ali dogovorio se s Realom jer mu se više dopao njihov projekt. Neki misle da je Madrid izabrao zbog novca, ali to nije istina. Vinicius se koncentrirao na sportski aspekt, a Realova pozicija u pregovorima je u tom polju bila bolja. Raphael Varane, Sergio Ramos, Casemiro, Marco Asensio, Marcelo – svi oni su u Real stigli prije 22. godine, a sada su važni igrači prve momčadi,” rekao je Frederico Pena Golboesportu.

[su_live_koeficijenti_v2]

“Jako volim Cristiana Ronalda i Garetha Balea, ali za sada mislim samo na Flamengo. Ja nisam bio taj koji je išta odlučio. Odluku su donijeli moj predstavnik, Flamengo i moji roditelji. Sretan sam zbog svega, ali želim ići korak po korak i osvojiti još puno važnih naslova s Flamengom. Nakon toga ću pričati o Realu. Ne razmišljam o novcu, samo želim igrati i usrećiti navijače Flamenga.” – rekao je ljetos Vinicius Junior nakon što je transfer od 45 milijuna realiziran.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!