NaslovnicaVijestiRealovo prvo pojačanje ove zime potpisuje u idućih 48 sati

Realovo prvo pojačanje ove zime potpisuje u idućih 48 sati

Madridska Marca piše kako je potpis Kepe Arrizabalage dogovoren i da će u idućih 48 sati postati prvi golman Real Madrida. Kepa Arrizabalaga odbio je potpisati novi ugovor s klubom iz Bilbaa te je od ljeta slobodan igrač, ali Real Madrid ne želi riskirati da im ovaj mladi talentirani golman pobjegne te su ga spremni otkupiti već ovu zimu.

Otkupna klauzula 6 mjeseci prije isteka ugovora Kepi iznosi 20 milijuna eura, a Real Madrid spreman je dati i 5 milijuna eura više kako bi klubovi ostali u dobrim odnosima, ne žele da bude da iskorištavaju situaciju. Isto je Real Madrid napravio i s Real Betisom kada su kupovali Danija Ceballosa.

[su_live_koeficijenti]

Kako piše Marca – Kepa Arrizabalaga bit će jedina kupovina Real Madrida u ovom zimskom prijelaznom roku iako mediji iz Engleske pišu kako Real intenzivno pregovara s Harry Kaneom i Edenom Hazardom. S druge strane, mediji iz Italije pišu kako je Mauro Icardi želja broj jedan za ‘Kraljevski klub’.

Tik – Tak, Tik – Tak

Kepa Arrizabalaga čak i ne trenira sa svojim suigračima. Službeno priopćenje kluba je kako ima problema sa zglobom, no Marca piše da je pravi razlog takav dogovor s Real Madridom. Potpis je sve bliže i ovih dana definitivno bi Kepa Arrizabalaga trebao obući dres ‘Kraljevskog kluba’.

Iako Marca piše da je sve dogovoreno predsjednik Athletic Bilbaa ne slaže se s tim. Urrutia pokušava isti princip kakav je radio i s Javi Martinezom i Ander Herrerom kada je izvukao poprilično lijepe svote novca, no ovdje je situacija nešto kompliciranija pošto Kepa Arrizabalaga nije potpisao ugovor, što znači da ako ga ne prodaju sada, na ljeto će otići besplatno.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Zinedine Zidane naredio je svom timu zaduženom za transfere da taj transfer finaliziraju što prije kako bi mu Kepa Arrizabalaga bio na raspolaganju na ovim ‘zimskim pripremama’. Kepa Arrizabalaga i Keylor Navas će imati borbu za prvog golmana, dok Real Madrid pokušava naći klub gdje je prodati svog aktualnog drugog golmana – Casillu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!