NaslovnicaVijestiREĆI ĆE NE BARCELONI: Evo gdje Matthijs de Ligt planira nastaviti svoju...

REĆI ĆE NE BARCELONI: Evo gdje Matthijs de Ligt planira nastaviti svoju karijeru!

Prema pisanju engleskih i španjolskih medija, jedan od najtalentiranijih igrača svijeta u ovom trenutku Matthijs de Ligt karijeru će najvjerovatnije nastaviti u redovima Manchester Uniteda, i to na savjet svog agenta Mina Raiole.

De Ligt odlazi u Manchester United

Raiola, koji također predstavlja Paula Pogbu i Zlatana Ibrahimovića, je u jako dobrim odnosima sa upravom ‘Crvenih vragova’, te je to jedan od razloga zbog kojeg želi da Nizozemac ode na Old Trafford, a ne Camp Nou, izvještavaju danas španjolske novine Mundo Deportivo.

Već nekoliko mjeseci ne prestaju špekulacije o budućnosti 19-godišnjaka, a u posljednjih nekoliko tjedana skoro svi mediji su objavili informaciju kako je on na korak od odlaska u redove španjolskog prvaka, gdje također ovog ljeta ide i njegov suigrač iz Ajaxa Frenkie de Jong.

Sportski direktor nizozemskog velikana Ronald de Boer nedavno je dao zanimljiv intervju, u kojem je rekao kako De Ligt već sad može igrati za bilo koji klub na svijetu: “Na De Ligtu je da odluči što želi uraditi. Mora otići u tim koji igra napadački nogomet i koji preferira čuvati loptu u svom posjedu. Što se mene tiče, može igrati za bilo koji od najvećih klubova na svijetu, za Barcelonu, Manchester City, Liverpool, Paris Saint-Germain. Preporučio bih mu jedan od tih klubova. Čak je i Tottenham Hotspur sjajna opcija.”

Barcelona je za De Jonga u zimskom prelaznom roku platila 70 miliona eura, a De Ligt će po svemu sudeći otići za sličnu cifru. Ajax s njima dvojicom u timu briljira ove sezone, a sinoć su slavili u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Tottenham Hotspura minimalnim rezultatom, te su na dobrom putu da prođu u finale po prvi put još od davne 1996. godine. S druge strane, večeras je na rasporedu i drugi polufinalni susret između Barcelone i Liverpoola.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!