NaslovnicaVijestiRedknapp: Ako neko iznenadi Liverpool i City, to će biti oni!

Redknapp: Ako neko iznenadi Liverpool i City, to će biti oni!

Harry Redknapp bivši trener nekoliko premijerligaških klubova, tvrdi da jedan tim može pomrsiti konce aktualnom prvaku Liverpoolu i Manchester Cityju ove sezone.

Tottenham ima veoma snažan tim i ove sezone mogao bi da se bori za naslov prvaka u Premier ligi, smatra nekadašnji menadžer londonskog kluba Harry Redknapp.

Ekipa Josea Mourinha pobijedila je Manchester United na Old Trafordu sa više nego ubjedljivih 6:1 za vikend.

“Ako me pitate, mislim da Tottenham može da završi sezonu među četiri najbolja tima u prvenstvu. Mislim da bi čak mogao i da osvoji naslov prvaka”, rekao je Redknapp.

“Znam da će ljudi reći da sam lud, ali pogledajte taj sastav. Izgleda da će sve biti otvoreno ove sezone, pokazalo se tokom vikenda da je sve moguće. Kažem vam, Tottenham ima opasan tim, svaka pozicija je pokrivena. Ako će neko da iznenadi Liverpool i City, to će biti Spursi”.

Spursi u prva četiri kola imaju dvije pobjede, poraz i remi, i trenutno su šesti sa sedam osvojenih bodova.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!