NaslovnicaVijestiRekonstrukcija ekipe počinje: Napoli ukrao RB Leipzigu vrlo važnog nogometaša!

Rekonstrukcija ekipe počinje: Napoli ukrao RB Leipzigu vrlo važnog nogometaša!

Nakon nekoliko tjedana pregovora, talijanski Napoli danas je službeno potvrdio svoju prvu zimsku kupovinu. Na jug Italije dolazi nogometaš koji je već pet godina vrlo važan kotačić vezne linije njemačkog Leipziga.

Napoli jveć duže vrijeme najavljuje pojačanja, no danas su prešli sa riječi do akcije. Novim članom Napolija postao je 28-godišnji Nijemac talijanskog porijekla, Diego Demme, koji je od 2014. važan kotačić vezne linije njemačkog Leipziga. Defanzivni vezni igrač, koji je svojedobno igrao za A selekciju Njemačke, koštat će Napoli, prema izvještajima talijanskih medija, 13 milijuna eura, a navodno će uskoro njegovim stopama krenuti i Slovak Stanislav Lobotka, član španske Celte.

Veliko pojačanje za ekipu iz Amsterdama: Ajax nastavio sa vraćanjem “odbjeglih sinova”

Demme je u dresu Leipziga odigrao 214 utakmica, a prelaskom u Napoli uveliko je ispunio san svog oca, koji ima porijeklo iz okoline Napolija i vatrenog navijača Napolija koji je svog sina također nazvao po najvećem Napolijevom igraču svih vremena, Diegu Armandu Maradoni.

Demme je ove sezone za Leipzig odigrao 17 utakmica a u kupno u karijeri dres ovog kluba je oblačio 179 puta postigavši jedan gol.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!