NaslovnicaVijestiREKORDNA LJETNA ZARADA: Barcelona zaradila rekordnu sumu novca na ljetnom prijelaznom roku!

REKORDNA LJETNA ZARADA: Barcelona zaradila rekordnu sumu novca na ljetnom prijelaznom roku!

Rekordna ljetna zarada za Katalonske divove. Barcelona zaradila rekordnu sumu novca na ljetnom prijelaznom roku! Barcelona je, unatoč dolascima Malcoma i Arturo Vidala, ovog ljeta napravila zaradu i balansirala knjige.

Rekordna ljetna zarada

Sa devet igrača koji su otišli sa Nou Campa, šest njih je prodano za novac – klub je zaradio rekordnih 124 milijuna eura ili 111 milijuna funti od prodaje. Najviše što su ikada zaradili od isplata u jednom prijelaznom roku.

Premier liga se pokazala uspješnim prodajnim mjestom, gdje su u Watford prodali krilnog igrača Gerard Deulofeua za 13 milijuna funti, zatim Lucas Dignea za 18 milijuna funti, Yerry Minu za 28.5 milijuna funti i Andre Gomesa za 2 milijuna funti.

[su_bet365_koeficijenti]

Ostatak rekordne zarade je došlo od strane Aleix Vidala koji se pridružio Sevilli za 7.6 milijuna funti i brazilskog veznjaka Paulinha koji je donio zaradu od 50 milijuna funti kada se vratio u Kinu sa Guangzhou Evergrandeom.

Katalonski divovi su proveli prošlo ljeto u potrošnji velikog novca na Ousmane Dembelea, a zatim i Philippe Coutinha u siječnju, pa je Ernesto Valverde zahtijevao sortiranje ekipe.

Drugi je čimbenik, osobito u slučaju prodaje Mine i Paulinha, da je klubu dopušteno samo tri igrača koji nisu članovi EU-a i trebali su stvoriti ta mjesta za igrače poput Malcoma, Arthura i Vidala.

[su_bet365_100bonus]

Klub je, prema SPORT-u također bio zabrinut zbog povećanja plaća, jer su plate ogromne u Barceloni i to je postala jednokratna politika za menadžera Valverdea.

Klubska legenda Andres Iniesta je otišao u Japan u besplatnom transferu nakon mnogo godina službe, a klub je također sankcionirao transfere Douglasa i vratara Adriana Ortole.

Valverdeova ekipa je zauzeta sa pripremama za španjolski Super kup u nedelju, kada će igrati protiv Seville.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!