NaslovnicaVijestiREKORDNI DOBITAK: Anonimni kladioničar "ojadio" kladionicu!

REKORDNI DOBITAK: Anonimni kladioničar “ojadio” kladionicu!

Anonimni kladioničar ostvario je rekordni dobitak u William Hill kladionici, uplativši samo jedan par na listiću, i to kladivši se na golf!

“Ovo je bolan dan za William Hill i naš najveći golferski gubitak ikad, ali veliki dan za golf”, izjavio je Nick Bogdanovich, direktor William Hilla, jedne od najpoznatijih britanskih kladionica.

Anonimni kladioničar uplatio je novac na pobjedu Tigera Woodsa na Masters turniru Augusta National, što je njegov peti Masters u karijeri, prvi nakon čak 14 godina!

Woods je jedan od najboljih igrača golfa svih vremena, a u prosincu 2009, izbila je seksualna afera, kada je više žena putem medija izjavilo, da su s njime imale aferu. On je osobno priznao, da je više puta prevario suprugu. Povukao se iz profesionalnog igranja golfa do travnja 2010.

2010. je bio na Forbesovoj kao najbogatiji sportista na svijetu, a sada je donio pravo bogatstvo jednom kladioničaru, koji je ostvario rekordni dobitak kladivši se na Woodsa.

Naime, on je uplatio čak 85.000 dolara da će Woods trijumfovati u Augusti (američka savezna država Georgia), na šta je William Hill ponudio koeficijent od čak 14.00, što mu je donijelo milionski dobitak – tačnije, 1.190.000 dolara!

U William Hillu su rekli da je ovo rekordni dobitak na nekom golferskom događaju. Inače, Woods je za trijumf na Mastersu inkasirao 2.070.000 dolara.

William Hill je inače jedna od najstarijih svjetskih kladionica, a ovo je najbolji primjer da ne morate da brinete za isplatu niti u slučaju astronomskih dobitaka, kao što je to slučaj u nekim manje poznatim kladionicama. Naša topla preporuka je da se kladite kod njih i iskoristite bonuse koje vam nude!

KLADI SE U WILLIAM HILLU!

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!