NaslovnicaVijestiREMONT REAL MADRIDA U TIJEKU: Zinedine Zidane pronašao sljedeće pojačanje u Seriji...

REMONT REAL MADRIDA U TIJEKU: Zinedine Zidane pronašao sljedeće pojačanje u Seriji A!

Real Madrid je, kako se izvješćuje, oduševljen potpisivanjem Napolijevog veznjaka Fabiana Ruiza, ali je sugerirano da moraju isplatiti značajnu naknadu kako bi ga doveli.

REMONT REAL MADRIDA

23-godišnjak se pridružio Napoliju iz Real Betisa prošlog ljeta, dok je igrao ključnu ulogu za Carla Ancelottija sa sedam golova i tri asistencije u 40 nastupa na svim natjecanjima.

Osim brojki, njegova tehnička kvaliteta, vizija i sposobnost dodavanja nedvojbeno su ga učinile izuzetnim igračem za divove iz Serije A, a oni se neće žuriti da ga puste.

Prema AS-u, Real Madrid se nada da će mu omogućiti preseljenje na Bernabeu ovog ljeta, ali je napomenuto kako će biti teško s obzirom na izostanak klauzule o oslobađanju.

To bi moglo značiti da bi Napoli mogao zahtijevati veliku naknadu za njegov transfer, a AS sugerira da bi mogao vrijediti dvostruko više od 30 milijuna eura koje je Napoli potrošio za njega kada su ga potpisivali iz Betisa.

Imajući to na umu, Realu bi moglo trebati više od 60 milijuna eura za postizanje dogovora, iako ostaje da se vidi je li Napoli čak spreman sjesti i razgovarati o transferu, jer je u izvješću prilično jasno da ga smatraju nedostupnim za transfer.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!