NaslovnicaVijestiIZNENAĐENJE: Ovo je repka za koju će igrati Khedira na SP!

IZNENAĐENJE: Ovo je repka za koju će igrati Khedira na SP!

Khedira je dobio zanimljivu ponudu od jedne reprezentacije za Svjetsko prvenstvo. Khedira na SP, ali za koga će igrati?

Khedira na SP

Reprezentacija Tunisa je izborila plasman na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Rusiji, a čelnici saveza Tunisa traže još kvalitetnijih igrača, s kojim bi mogli povećati šanse da njihova reprezentacija napravi nešto na Svjetskom prvenstvu.

Prvi na meti se našao igrač Augsbura Rani Khedira, koji je mlađi brati poznatog Samija Khedira. Rani je 23-godišnji vezni igrač, za kojeg se pričalo da je veliki talent ovog ljeta Khedira je prešao u Augsburg, a prije je igrao za Leipzig i Stuttgart.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Khediri bi upravo nastup na Svjetskom prvenstvu mogao poslužiti kao odskočna daska u nogometnoj karijeri, ali kako i sam kaže još se uvijek nije odlučio za odgovor na poziv reprezentacije Tunisa.

“Da, istina je, zvali su me iz Tunisa, ali ipak još uvijek ne znam odgovor na pitanje. Komplikovana je situacija, zbog toga što ne znam pričati ni arapski, a ni francuski jezik. Skoro pa ne poznajem nikog iz reprezentacije Tunisa”, priznaje Khedira, pa nastavlja:

“Prihvatiti ću poziv, ako procjenim da će moje priključenje pomoći reprezentaciji, zapravo da će to biti obostrana korist, to jeste da mogu ja pomoći toj reprezentaciji, ako može i ona meni. Nema potrebe odugovlačiti, ako se procjeni da nije takva situacija.”

[su_live_koeficijenti_v2]

“Trenutno sam fokusiran samo na Bundesligu, narednih 10 utakmica. U proljeće ću pričati sa ljudima koje dolaze iz saveze Tunisa, te viditi o čemu je tačno rijeć.”

Rani Khedira se rodio u Stuttgartu, nastupao je za sve mlade seleckije Njemačke, ali nikada nije dobio poziv za prvi tim Njemačke. Khedira bi mogao bez problema igrati za Tunis, zbog toga što su oba roditelja iz Tunisa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!