NaslovnicaVijestiGROZNA VIJEST IZ TURSKE: Reprezentativac Češke poginuo u saobraćajnoj nesreći!

GROZNA VIJEST IZ TURSKE: Reprezentativac Češke poginuo u saobraćajnoj nesreći!

Tužna je vijest iz Turske. Nažalost, češki reprezentativac i nogometaš turskog prvoligaša Alanyaspora poginuo je u saobraćajnoj nesreći!

Automobilska nesreća oduzela je život češkom nogometašu Josefu Šuralu! 26-godišnji napadač turskog prvoligaša, Alanyaspora, vraćao se sa ostatkom ekipa sa gostovanja s mini busom koji je sudjelovao u prometnoj nesreći.

UNITED AKTIVIRA OTPUSNU KLAUZULU: Spremni platiti 120 milijuna eura za portugalsku senzaciju!

Nesretni Šural poginuo je u nesreći, točnije, preminuo je kasnije u bolnici gdje je zbog teških ozljeda izgubio život, a šest njegovih suigrača je ozlijeđeno.

Šural od ove godine igra za Alanyaspor (postigao je gol u 9 utakmica u turskoj ligi), prije koga je bio član ekipe Sparte, Slovana i Brna. Osvojio je češko prvenstvo i Kup.

Od 2013. povremeno je igrao za češku odabranu selekciju, također je igrao na Euru 2016 godine. Ukupno je sakupio 20 nastupa u češkom dresu a pri tome je postigao i jedan gol.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!