NaslovnicaVijestiReprezentativac Srbije koji je tješio Cristiana Ronalda otkrio što mu je rekao...

Reprezentativac Srbije koji je tješio Cristiana Ronalda otkrio što mu je rekao nakon utakmice!

Reprezentacija Srbije je u posljednjem kolu kvalifikacija za SP trebala pobjedu protiv Portugala u Lisabonu, što su na kraju uspjeli ostvariti sa golom Aleksandra Mitrovića u 90. minuti susreta.

Cristiano Ronaldo je na kraju bio jako ljut i tužan, a kamere su ga nakon poraza uhvatile u suzama. Portugalac je bacio kapetansku traku i sjeo na travnjak.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Neki od srpskih nogometaša su prekinuli svoje slavlje i došli ga tješiti, a među njima je bio i Nemanja Radonjić.

Reprezentativac Srbije je otkrio što mu je rekao u tim trenucima.

“Ronaldo je moj idol. Rekao sam mu da podigne glavu,” rekao je Radonjić (igrač Benfice) i otkrio da su mu čestitali suigrači iz kluba. “Svi do jednog su došli do mene i čestitali mi. To je sjajna gesta i pokazali su da su zaista veliki igrači.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!