NaslovnicaVijestiREUS POSLAO PORUKU NAVIJAČIMA: Natjerat će jednog od najboljih veznjaka da dođe...

REUS POSLAO PORUKU NAVIJAČIMA: Natjerat će jednog od najboljih veznjaka da dođe u Borussiju!

Zvijezda Borussije Dortmund Marco Reus otkrio je kako će pokušati sve što može kako bi natjerao veznjaka Bayer Leverkusena Kaija Havertza da mu se pridruži u Borussiji, iako se 20-godišnjak povezuje sa odlaskom u Bayern Munchen.

Reus poručio Havertzu da dođe u Borussiju

Havertz je privukao pažnju brojnih klubova prošle sezone, kada je u Bundesligi postigao 17 golova i podijelio 4 asistencije, dok je također u Europskoj ligi postigao tri gola i podijelio isto toliko asistencija.

Reus, koji će i ove sezone kao kapiten predvoditi svoj tim, priznao je kako će učiniti sve što može kako bi ga nagovorio da dođe u Borussiju Dortmund, kao što je to isto učinio i sa Julianom Brandtom. U intervjuu za Sport1 je rekao: “Pokušat ću sve da ga nagovorim da dođe u Dortmund. Ne znam koliko će mu se vrijednost povećati u budućnosti i da li će klub imati dovoljno novca za njega.”

“Međutim, dat ću sve od sebe kao što sam to učinio i sa Julianom Brandtom. Sada tu imam i njega, saveznika koji ga jako dobro poznaje. Vidjet ćemo što će se dogoditi.”

Brandt je prije nekoliko dana priznao kako ga je Reus kontaktirao dok su bili na reprezentativnoj pauzi i rekao mu kako želi da Havertz dođe u Borussiju. Reus je također dodao: “Havertz ima ogroman potencijal. Mora ostati na zemlji, ali poznajem ga i znam da će to učiniti. Ukoliko ostane uravnotežen i bude imao ljude koji ga održavaju stabilnim, postat će jedan od najboljih na svijetu uskoro. On je senzacionalan igrač kojeg želite imati u svom timu.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!