NaslovnicaVijestiREVOLUCIJA U Ligi prvaka: Skriveni dokumenti OTKRILI korijenite promjene u Ligi prvaka!

REVOLUCIJA U Ligi prvaka: Skriveni dokumenti OTKRILI korijenite promjene u Ligi prvaka!

U Madridu će se ove godine 1. juna odigrati finale Lige prvaka, a do tada će se raspravljati o budućnosti ovog takmičenja. Tajni dokumenti, kao i obično i ovaj put su dospjeli u javnost, a takmičenje će, sudeći po tim dokumentima doživjeti mnoge promjene, koje uglavnom idu u korist velikim klubovima.

Prvi čovjek UEFA-e Aleksander Čeferin, danas je u otvorenom pismu javnosti potvrdio da s raznim partnerima razgovara o promjenama u europskim klupskim natjecanjima, dok se u isto vrijeme suzdržao od komentara o raznim problelima oko Lige prvaka. Uglavnom se radi o promjenama termina utakmica koje bi se trebale održavati na kraju tjedna u budućnosti i o novom formatu natjecanja, koji bi išao u korist velikih klubova.

DOBIO ZELENO SVJETLO ZA PRELAZAK: Tottenham dovodi zaboravljenu zvijezdu Barcelone za 30 milijuna eura!

No, danas je u javnost došla informacija o Ligi prvaka koju je objavila jedna od najuglednijih i najpriznatijih novinskih agencija na svijetu, Associated Press, koja tvrdi da imaju dokumente koji otkrivaju format Lige prvaka od 2024. godine.

Iz AP-a su otkrili da će u budućnosti Ligu prvaka igrati 32 momčadi u četiri skupine (po osam momčadi u svakoj), što bi značilo da bi svaki sudionik odigrao najmanje 14 utakmica (sada je najmanje šest utakmica zajamčeno). Knock out faza bi ostala ista i, kao što je i do sada, počela bi s utakmicama osmine finala. Na kraju, 24 ekipe bi zadržale svoje mjesto u LP-u, to je prvih šest iz svake grupe, dok bi posljednja ekipa iz svake grupe izravno upala u Europsku ligu.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!