NaslovnicaVijestiREVOLUCIJA U SERIJI A: Navijači oduševljeni!

REVOLUCIJA U SERIJI A: Navijači oduševljeni!

S transferom Cristiana Ronalda u Juventus, talijansko prvenstvo dobilo je mnogo na publicitetu, ali sada se također uvelo novo pravilo, koje će Serie A učiniti još zanimljivijom.

Juventus ima plan

U prethodnoj sezoni vodstvo lige predstavilo je VAR, koji je u većini slučajeva vrlo dobro prihvaćen, ali naravno, bilo je i nekih negativnih komentara, ali bilo je mnogo manje. Sada su odgovorni ljudi odlučili napraviti korak dalje.

Među komentarima, na primjer, navijači na stadionu nikada ne vide snimke koje sudci vide prije nego što se donese konačna odluka. Duge pauze su im više nego ugodne i korisne, ali to će se sada promijeniti.

TRANSFER GLASINE: Chelsea nudi 80 milliona za golmana, Keita Balde se vraća u Italiju, United odbio ponudu Barcelone

Uprava lige usvojila je novo pravilo: snimke koje se snime za VAR tahnologiju od sada će se emitirati na velikim ekranima stadiona. Pravilo kaže da ih mogu prikazivati samo kada sudac već donese odluku i samo kada je igra prekinuta.

[su_poker]

Ovo će biti vrlo zanimljivo iz razloga koji je sličan i nama pred malim ekranima – ako je odluka u korist kluba, dobro je, a ako ne, ne možemo ni zamisliti kakav gnjev će nastati na tribinama tadiona u toku utakmice.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!