NaslovnicaVijestiREVOLUCIJA U UEFI: Da li će UEFA ukinuti pravilo "gola u gostima"?!

REVOLUCIJA U UEFI: Da li će UEFA ukinuti pravilo “gola u gostima”?!

UEFA će ponovno razmotriti trenutno pravilo postignutog pogodka u gostima, koje zadnjih godina sve više i više nailazi na mnoge kritike. Nakon savjetovanja s trenerima u Nyonu, u UEFA-i misle da bi ovo pravilo trebalo ukinuti, što potvrđuje i Giorgio Marchetti.

Elitni klub trenera u Nyonu, u sjedištu Europskog nogometnog saveza (UEFA) okuplja neke od najboljih trenera u Europi, s namjerom da europska krovna organizacija sa njima vrši razmjenu iskustva, ideja i prima prijedloge. Jedna od važnih tema o kojima je riječ bila je pravilo gola u gostima, koje je sada na ozbiljnom razmatranju.

>> FILIPE LUIS PRIZNAO: Želio sam otići u taj klub, ali su me čelnici Atletico Madrida iznevjerili!

Giorgio Marchetti, zamjenik glavnog tajnika UEFA-e, potvrdio je da je bilo riječi o ovoj temi i da će je temeljito razmotriti u UEFA-i.

“Treneri vjeruju da postizanje pogodaka više nije tako zahtijevno kao u prošlosti. Misle da bismo trebali razmisliti o tome i mi ćemo to i učiniti”, rekao je Marchetti.

Gol u gostima prvi je put korišten u Kupu pobjednika kupova 1965. godine.

[su_live_koeficijenti]

Treneri su također razgovarali u UEFA-i o drugim temama, kao što je VAR tehnologija, tehničke i taktičke aspekte iz prošle sezone, te su također pozvali na ujedinjenje transfer rokova.

Na konferenciji su sudjelovali Jose Mourinho, Julen Lopetegui, Thomas Tuchel, Arsen Wenger, Carlo Ancelotti, Diego Simeone, Rafael Benitez, Sergio Conceição, Paulo Fonseca, Rudi Garcia i Şenol Gunes.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!