NaslovnicaVijestiFranck Ribery završio karijeru

Franck Ribery završio karijeru

Franck Ribery se odlučio povući iz profesionalnog nogometa. Problemi sa ozljedama su igrali ključnu ulogu u njegovoj odluci. Ovaj 39-godišnjak, koji se pridružio Salernitani iz Fiorentine prošle godine, nadao se da će igrati do svojih 40-ih nakon nezaboravnih perioda za Galtasaray, Marseille i Bayern.

Ali bivši francuski reprezentativac – deveterostruki prvak Bundeslige – bio je van terena od sredine kolovoza zbog ozljede sa koljenom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Zapravo je Ribery već neko vrijeme patio od čestih bolova u hrskavici koljena, piše francuski L’Equipe, a to se sada odrazilo i na njegovu igračku karijeru. Toliko da će je završiti ranije ove godine, iako je imao ugovor sa Salernitanom do kraja sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!