NaslovnicaVijestiRIGOROZNA PRAVILA UEFA-E: Tottenham upozorio navijače da sjednu na stadionu ili će...

RIGOROZNA PRAVILA UEFA-E: Tottenham upozorio navijače da sjednu na stadionu ili će dobiti zabranu!

Tottenham je upozorio navijače da sjednu ili se suoče sa zabranom na stadionu u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Rigorozna pravila

Veliki dio South Stand-a sa 17.500 sjedala gledao je većinu prve utakmice na novom stadionu kluba stojeći, kada je Tottenham prošle srijede pobijedio Crystal Palacea sa 2-0 na svom 1 milijardu vrijednom stadionu.

Područja u prednjem dijelu južne tribine i u krajnjem dijelu su područja u kojem je klub imao stalne probleme sa stajanjem na starom White Hart Laneu.

U međuvremenu, oni se suočavaju sa tim da navijače zadrže na svojim mjestima i rekli su da rizikuju djelomično zatvaranje stadiona ako se ovaj problem ne riješi.

U emailu sinoć koji je namijenjen navijačima, klub je rekao. “Navijači se podsjećaju da je, kao što je oduvijek bio položaj Premier lige i u stadijima UEFA Lige prvaka, stajanje tijekom utakmica protivno je pravilima.”

“Prekršaj je kažnjiv zabranama na stadionu i klubovi su u opasnosti da smanje kapacitete u određenim dijelovima stadiona, ako se ne riješi uporno stajanje.”

“Stoga tražimo vašu maksimalnu suradnju sa našim osobljem na ovom iznimno važnom pitanju. Ako vas zamole da sjednete pored osoblja, molim vas da obratite pozornost na ovu uputu.”

“Ovo osigurava da svatko može uživati u utakmici bez uskraćivanja pogleda i u sigurnom okruženju.”

Tottenham će večeras ugostiti Manchester Cityja u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, gdje su Građani favoriti sa koeficijentom od 1.90, međutim, Spurse nikada ne treba otpisivati, a koeficijent na njihovu pobjedu iznosi 4.20.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!