NaslovnicaVijestiRiječi koje su započele svađu u tunelu Old Trafforda: Evo što je...

Riječi koje su započele svađu u tunelu Old Trafforda: Evo što je trener Građana rekao Zlatanu Ibrahimoviću

[su_oglasi]

Manchester derbi je zaisgurno osigurao veliku dramu u nedelju, a to možete pitati Jose Mourinha. Posebni je bio u središtu pažnje u tunelskoj svađi koju je izazvala proslava Manchester Cityja koja je bila pretjerana. Bez obzira koliko glasna glazba i koliko konfeta bila, premda su stvari otišle predaleko.

Riječi koje su započele svađu

City se borio za pobjedu na Old Traffordu na kojem Manchester United ima zavidan rekord, no to je City srušio.

Dvije pogreške Romelu Lukakua su smjestile golove Davida Silve i Nicolas Otamendija iza leđa David De Gee.

Mourinho je postao ogorčeno frustriran kada su njegovi Crveni đavoli propustili šansu da postignu gol za poravnanje, dok je Ederson proizveo zapanjujuću dvostruku obranu.

Što se tiče tunelske drame, izvješća tvrde da je Mourinho mlijeko i vodu koje su bačene u njegovom pravcu, a menadžer Manchester Uniteda je bio uključen u vatrenu konfortaciju sa Edersonom, a čak su i policajci bili uključeni u svlačionici.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Lukaku je čak pokušavao na silu da uđe u svlačionicu Građana penjajući se preko svojih kolega.

Međutim, u svom tom ludilo, malo se spominjao Zlatan Ibrahimović. Ako biste željeli da vam jedan igrač Uniteda čuva leđa, onda je to Šveđanin.

Pa, čini se da je jedan član Cityjevog osoblja skoro povukao i Ibrahimovića u svu ovu dramu, govoreći mu neke stvari koje bi ga mogle isprovocirati.

On je hrabro rekao: “Ibra, puno pričaš, ali malo se krećeš.”

[su_bet365_app]

Pa ipak, koliko god ovo možda i nije uvredljivo, vjeruje se da je to glavni razlog za sukob u tunelu, a ne kako je ranije navedeno da je ‘prekomjerno slavlje’ bilo razlog svađe.

FA je otvorila istragu po tom pitanju sa još uvijek nejasnom kronologijom. Michael Oliver nije bio prisutan, stvari su izmakle kontroli.

Crveni đavoli su sada suočeni sa velikom borbom da stignu bučne Građane koji su sada na prvoj poziciji i bježe 11 bodova od drugoplasiranog Manchester Uniteda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!