NaslovnicaVijestiRio Ferdinand i Alan Shearer: Livaja je izgledao kao totalni idiot

Rio Ferdinand i Alan Shearer: Livaja je izgledao kao totalni idiot

Rio Ferdinand i Alan Shearer, umirovljene legende engleskog i svjetskog nogometa, komentatori su BBC-ja. Nakon pobjede Hrvatske nad Japanom nakon jedanaesteraca u osmini finala Svjetskog prvenstva (1:1, 4:2), isprozivali su Marka Livaju.

Hrvatski napadač kritiziran je nakon što nije zabio u raspucavanju protiv Japana jer je bizarno izveo jedanaesterac i pripremu za udarac, nakon čega je pogodio stativu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Bio je previše opušten, zaletio se vrlo ležerno. Bilo je smiješno. Ne možeš se zaletjeti kao Livaja, moraš zabiti ili ćeš izgledati kao potpuni idiot. I Lewandowski je to napravio neki dan. Ne možeš imati dovoljno snage ako se tako zaletiš.”

Shearer, koji je bio specijalist za jedanaesterce, objasnio je kako se oni izvode:

“Morate uzeti loptu, odabrati gdje ćete pucati, zatrčati se odlučno i opaliti je najjače što možete. Upravo to je napravio Pašalić, koji je zabio iz odlučujućeg jedanaesterca. Uzeo je agresivniji zalet, odabrao je mjesto i zabio. Nije to lako na ovoj razini, ali on je pokazao kako se to radi.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!