NaslovnicaVijestiRio Ferdinand imenovao četiri najbolja braniča u Premier ligi ove sezone!

Rio Ferdinand imenovao četiri najbolja braniča u Premier ligi ove sezone!

Rio Ferdinand je uvrstio obrambeni par Manchester Cityja Ruben Diasa i Johna Stonesa na svoj popis najbolja četiri braniča u Premier lige ove sezone.

Rio Ferdinand imenovao

Kada je riječ o obrani u Premier ligi, malo je oni koji su u dobrom položaju kao Rio sa Manchester Unitedom šest puta osvojili naslov prvaka.

Također je imao privilegiju gledati kolegu legendu Nemanju Vidića kako igra sa njim u tandemu za momčad Sir Alexa Fergusona.

Sad je stručnjak za BT Sport, Ferdinand je pažljivo pratio trenutne braniče i proglasio svoja četiri najbolja ove sezone.

“Mislim da je Antonio Rudiger, otkako igra, vjerojatno bio drugi ili treći najbolji branič nakon Rubena Diasa i možda Johna Stonesa, Harryja Maguirea”, rekao je za PET YouTube kanal.

Ferdinand je za Rudigera rekao: “On je pri dnu te skupine. Sjajan je otkako je došao novi menadžer.”

Rudiger nije igrao toliko na početku sezone, a menadžer Frank Lampard preferirao je Kurta Zoumu i Thiago Silvu u obrani.

Po dolasku Thomasa Tuchela u siječnju doista je promijenilo dosta toga za Nijemca, koji je sezonu završio kao važan dio momčadi.

Plavci su primili samo 14 golova u ligi u drugoj polovici sezone, nakon što je došao Tuchel.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!