NaslovnicaVijestiRio Ferdinand imenovao napadačku šestorku koja će sljedeće sezone igrati u Manchester...

Rio Ferdinand imenovao napadačku šestorku koja će sljedeće sezone igrati u Manchester Unitedu!

Rio Ferdinand smatra da bi prednja šestorka Manchester Uniteda sljedeće sezone mogla biti pobjednička kombinacija ako dovedu Jadon Sanchoa i zadrže Paula Pogbu.

Rio Ferdinand imenovao

Menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer dobio je prijeko potrebnu potporu svojim napadačkim mogućnostima u siječnju dovođenjem Bruno Fernandesa iz Sportinga.

Legenda Crvenih đavola Ferdinand je inzistirao da klub može dodatno ojačati svoju poziciju za sljedeću sezonu dovođenjem Sancha i da Pogba ostane na Old Traffordu.

“Ako bih sada gledao tim, vi imate Scotta McTominaya sa Brunom Fernandesom s jedne strane ove trojke, a Pobu s druge strane”, rekao je 41-godišnji Rio Ferdinand.

“Marcus Rashford napadač, Martial sa lijeve strane, Daniel James ili ako žele kupiti Sanchoa sa desne strane.”

“Ne možete mi recći da drugi vezni igrači neće razmišljati: ‘Ako je većina ovih igrača u sjajnoj formi, ovo će biti težak dan za nas.'”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!