NaslovnicaVijestiRio Ferdinand: On je najbolji golman na svijetu!

Rio Ferdinand: On je najbolji golman na svijetu!

Prema mišljenju legende Manchester Uniteda Rija Ferdinanda, David De Gea je trenutno najbolji golman na svijetu.

Ferdinand otkrio tko je najbolji golman na svijetu

Iako je u subotu navečer primio dva gola protiv Stoke Cityja, španjolski reprezentativac je odigrao dobru utakmicu i zabilježio par odličnih obrana.

Bivši igrač Manchester Uniteda Rio Ferdinand u intervjuu za BT Sport je izjavio kako smatra da trenutno nema boljeg od Davida De Gee na toj poziciji.

“On je najbolji goman na svijetu, ima nevjerovatne reflekse i reakcije.”

Unatoč sjajnom startu sezone i tri pobjede iz uvodne tri utakmice u Premier ligi, u kojima nisu primili nijedan gol, ‘Crveni vragovi’ su sinoć ispustili bodove na gostovanju kod Stoke Cityja.

[su_bonus]

Domaćin je poveo golom Erica Maxima Choupo-Motinga iz 43. minute, da bi samo par minuta kasnije pred kraj prvog poluvremena izjednačujući gol postigao Marcus Rashford.

Manchester United je u drugom poluvremenu ubacio u brzinu više te postigao gol za vodstvo preko Romelua Lukakua u 57. minuti, ali je vrijedan bod domaćinu svojim drugim golom na utakmici donio Choupo-Moting samo šest minuta kasnije.

Saznajte bitne informacije prvi!

[su_american_football_koef]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!