NaslovnicaVijestiRio Ferdinand: Manchester United je nekada bio elitni klub. Sada više nije!

Rio Ferdinand: Manchester United je nekada bio elitni klub. Sada više nije!

Crveni đavoli su u nedelju smijenili Olea Gunnara Solskjaera nakon što je United izgubio od Watforda sa 4-1 u subotu. Za njegovog nasljednika imenovali su Michaela Carricka koji će voditi klub kao privremeni menadžer.

O smjeni norvežanina se pričalo već par tjedana, a dva dana nakon što se to dogodilo reakcije se ne stišavaju. Trenutno stanje u klubu je komentirao i bivši kapetan Uniteda Rio Ferdinand.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Unaprijed se ništa nije promijenilo, u klubu su znali da će doći vrijeme za Solskjaerovu smjenu. Sad najednom poraz i odmah se donese ta odluka. Bez ikakvih planova i ideja tko bi ga mogao zamijeniti. Do sada su imali rješenje ili barem ideju koga žele na klupi. Ali ne, ovo se desilo na brzaka, isforsirano i čisto reakcija na poraz”, rekao je Ferdinand.

“Kao navijač Uniteda osjećam se neugodno. Trebao bih ovdje biti pozitivan i pokušati zaštititi klub, ali ne mogu. Vidjeli su da momčad ne igra dobro, imali su dva tjedna reprezentativne pauze da nešto naprave i nisu napravili ništa. United je uvijek bio europska elita u svakom aspektu bio to biznis, momčad, rezultati ili nešto četvrto. Trenutačno je United dijametralno suprotno od elite po tim kriterijima i to me najviše zabrinjava”.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!