NaslovnicaVijestiRio Ferdinand- nova zvijezda boksa?!

Rio Ferdinand- nova zvijezda boksa?!

Legendarni engleski branič i bivša zvjezda Manchester Uniteda Rio Ferdinand u 39. godini života odlučio je iz nogometne mirovine ući u boksački ring. Rio Ferdinand nakon nogometne karijere trudio se ostati u formi a to pokazuju i njegove objave na društvenim mrežama gdje se često hvali svojim zdravim načinom života.

Rio se inetzvnije posvetio boksu nakon smrti njegove žene 2015.godine. U ovu avanturu proslavljeni nogometaš ne ulazi sam jer će iza njega stajati kladionica Betfair. U kampanji “Defender to cotender” Uz boksčake i kondcijske stručnjake dogovorili su i suradnju sa bivšim prvakom a sada trenerom Richie Woodhall. Woodhall će raditi u suradnji sa Ferdinandovim osobnim trenerom Mel Deanom na kondiciji u idućih par mjeseci kako bi ga što bolje pripremio za boksačke mečeve. Woodhall je izjavio kako je uvjeren da Rio može boksati kao profesionalc kroz dogledno vrijeme. ” U dobroj je formi prirodno ima jaku desnu ruku i ohrabrujuće je što je željan slušati i učiti”.

Ovo nije prva kampanja Betfaira u kojoj podržavaju mjenanje sporta. 2016. imali su kampanju “Switching Saddles” u kojoj su od olimpijske pobjednice Victorie Pendleton u biciklizmu učinili jockeya. Rio Ferdinand nije prvi nogometaš koji će se okušati u boksu. Bivši napadač Sheffield Uniteda Curtis Woodhouse osvojio je naslov britanskog prvaka u kategoriji do 81 kilogram. Rio je motiviran, željan nadmetanja i uz dobar tim koji ima oko sebe tko zna možda postane i prvak.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!