NaslovnicaVijestiRio Ferdinand otkrio nevjerojatnu tajnu u vezi Ronaldovog penala!?

Rio Ferdinand otkrio nevjerojatnu tajnu u vezi Ronaldovog penala!?

Rio Ferdinand, nekad najskuplji stoper svijeta i suigrač Cristiana Ronalda dok je Portugalac igrao u Manchester Unitedu otkrio je vrlo zanimljiv detalj u vezi penala Cristiana Ronalda protiv PSG-a o kojem priča nogometna javnost.

U utakmici Real Madrida i PSG-a osmine finala Lige prvaka, PSG je poveo na Bernabeuu i činilo se kao da će to biti još jedna u nizu loših predstava ‘kraljeva’ ove sezone. Rabiot je savladao Navasa za 1-0 u Madridu, no Parižani su vodili do kraja prvog poluvremena kada je Cristiano s bijele točke postigao gol za 1-1, no nešto u vezi tog penala bilo je veoma čudno…

[su_cashout]

Naime, na snimci Cristianovog penala vidi se kako se lopta pomakne prije nego li ju on dotakne, ona praktički odskoči koji centimetar od zemlje. Nema Portugalac nekakve super moći kojim je takvo što uspio već je riječ o tome da je on svojom lijevom nogom stao blizu lopte, podigao komad zemlje na kojem stoji lopta tako je Ronaldo svojom desnom praktički ‘opalio volej’.

Tu u priču dolazi stručni sukomentator BT Sporta Rio Ferdinand koji kaže da je Cristiano Ronaldo takvo što vježbao još dok je igrao u Manchester Unitedu.

“On je takav udarac trenirao još dok je igrao u Manchesteru.”
“Ne kažem da je to napravio namjerno u ovom slučaju, ali nekada je to radio, vjerujte mi!”
“Znam da zvuči ludo, ali istinito je.”

[su_bonus]

Teško je povjerovati da je takvo što Cristiano napravio namjerno jučer, a da to do sada nogometna javnost nije vidjela, no svakako je zanimljivo čuti kako je Cristiano Ronaldo takvo što pokušavao i prije, davno prije…

Bilo kako bilo, Cristiano je u sinoćnjoj utakmici zabio dva gola i tako ponovno pokazao svima zašto je on najbolji strijelac Lige prvaka i zašto ga zovu ‘kraljem Lige prvaka’ jer to je igrač koji u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju drži više rekorda nego što ih i sam zna nabrojati.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!