NaslovnicaVijestiRio Ferdinand otkrio prvo pojačanje Manchester Uniteda ove zime: Na Twitteru objavio...

Rio Ferdinand otkrio prvo pojačanje Manchester Uniteda ove zime: Na Twitteru objavio ime zvijezde koja stiže na Old Trafford!

Nikad nije bilo jasno je li Bruno Fernandes zapravo ljetos bio blizu pridruživanja Manchester Unitedu. Bilo je puno razgovora, ali činilo se da agent pokušava natjerati Real Madrid na akciju, a ne na nešto ozbiljno.

Rio Ferdinand otkrio

United je već neko vrijeme imao jasnu potrebu za vrhunskim kreativnim veznim igračem, ali izostanak i loša forma Paula Pogbe samo su pojačali tu potrebu. Izgleda da će navijači konačno moći vidjeti uzbudljivi potpis koji dolazi u ekipu, s raznim znakovima da će Fernandes preći na Old Trafford.

Nedavno smo izjavili kako su u izvještajima iz Portugala rekli da su predsjednik Sporting CP-a i sportski direktor otputovali u Manchester kako bi razgovarali o dogovoru za njega, ali ova objava Rio Ferdinanda je možda odala igru:

Vidjeli smo kako Ole Gunnar Solskjaer pokazuje preferenciju prema mlađim talentima koji su neprovjereni na najvišoj razini, ali Fernandes bi ušao kao spremna opcija za prvi tim.

Unatoč igranju u veznom redu, postigao je preko 30 golova prošle sezone i ima dvostruke brojke u ovoj sezoni, dok je također pokazao vještine koje bi mogle biti od vitalne važnosti za veznjak u veznom redu Uniteda

To još nije potvrđeno, ali transfer počinje izgledati neizbježno.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!