NaslovnicaVijestiRio Ferdinand otkrio zašto je odbio priliku da se pridruži Lionel Messiju...

Rio Ferdinand otkrio zašto je odbio priliku da se pridruži Lionel Messiju u Barceloni!

Legenda Manchester Uniteda Rio Ferdinand je priznao da se zamalo pridružio Barceloni nankon razgovora sa divovima iz La Lige.

Rio Ferdinand otkrio

Branič Engleske je postao najskuplji branič na svijetu kada je United platio Leedsu 29.1 milijun funti za Ferdinanda 2002. godine.

Ferdinand se razvio u najboljeg braniča na Old Traffordu, a bivši centarfor West Hama je priznao da je naljepši trenutak njegove karijere došao 2008. godine kada je pobijedio utakmicu u finalu Lige prvaka protiv Chelseaja.

United je morao pobijediti Barcelonu u polufinalu, da bi stigao do finala, a pogodak Paul Scholesa u drugom poluvremenu je odveo Alexa Fergusona u Moskvu.

Ferdinand je zaista bio nevjerojatan u Španjolskoj, jer je United uspio održati mrežu netaknutom i otkrio je da mu je trener Barcelone Frank Rijkaard u tunelu objasnio da ga želi potpisati.

Pregovori su tada napredovali između Ferdinandovog agenta i kluba iz La LIge, ali bivši kapetan Uniteda kaže da je na Old Traffordu pronašao sve što je tražio.

“Uskoro je došlo do razgovora sa mojim agentom”, rekao je Ferdinand za BT Sport.

“Barcelone je dotakla bazu. Razgovarao sam sa Rijkaardom o tome da ne idem tamo, ali on je bio nekako iznenađen.”

“Nakon utakmice protiv Barcelone u kojoj smo uspjeli odigrati 0-0, u tunelu sam razgovarao sa Rijkardom. Uvijek sam govorio da želim igrati u inozemstvu, ali jedino što me je zaustavilo bilo je da pobjeđujem i uspijem na domaćem tlu. Imao sam sreću da sam našao sjajan klub u Manchesteru, bilo bi mi gotovo nemoguće otići.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!