NaslovnicaVijestiRio Ferdinand poslao poruku zvijezdi Real Madrida: Nagovara ga da dođe u...

Rio Ferdinand poslao poruku zvijezdi Real Madrida: Nagovara ga da dođe u Manchester United!

Rio Ferdinand tvrdi da je poslao SMS poruku glavnoj meti Manchester Uniteda, Raphaelu Varaneu, pokušavajući nagovoriti braniča da se pridruži njegovom bivšem klubu.

United ne troši vrijeme na prijelazni rok ovog ljeta. Već su postigli dogovor sa Dortmundom za potpisivanje dugoročnog cilja Jadona Sancha za 72.9 milijuna funti.

Momčad Olea Gunnara Solskjaera također je povezana sa još nekoliko igrača. uključujući Eduarda Camavingu, Declana Ricea i Dannyja Ingsa.

Branič Real Madrida Raphael Varane je još jedan igrač kojeg i dalje povezuju sa prelaskom na Old Trafford, dok se United fokusira na jačanje svojih obrambenih opcija.

U stvari, francuski internacionalac je već dao riječ klubu kojem želi pristupiti, navodi španjolsko izdanje Sporta.

Tražena cijena je navodno oko 60 milijuna eura.

Ovaj 28-godišnjak bi zasigurno donio iskustvo na Old Trafford nakon trofejnih 10 godina u Madridu, a sada je očito da je i Rio Ferdinand veliki ljubitelj Varanea.

U odgovoru na pitanja koja su mu postavljena na Instagramu, Ferdinand je odgovorio navijaču koji je rekao: “Možete li Varanu poslati poruku, s obzirom da ste njegov idol?”

Odgovorio je sugerirajući da mu je već poslao poruku, rekavši: “Već učinjeno. Agent Ferdy.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!