NaslovnicaVijestiRio Ferdinand: Povraćam svaki put kad Harry Kane postigne hat-trick

Rio Ferdinand: Povraćam svaki put kad Harry Kane postigne hat-trick

Ovog ljeta Harry Kane je prešao iz Tottenhama u Bayern za iznos od 95 milijuna eura. Engleski kapetan se ističe u novom klubu – u 16 odigranih utakmica zabio je 21 gol i upisao sedam asistencija. U Bundesligi je u 11 nastupa zabio 11 golova, a u Ligi prvaka četiri pogotka u četiri utakmice.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Već je postigao tri hat-tricka! Povraćam svaki put kad vidim ime Harryja Kanea kako pokupi nagradu za igrača utakmice uz hat-trick. Stalno se pitam zašto ga nismo doveli”, rekao je.

United se dugo spominjao kao moguća destinacija za Kanea, ali dogovor nikada nije bio postignut. Ako Kane sudjeluje u stvaranju 40 golova za Bayern ove sezone, uključujući i asistencije, klub će mu morati isplatiti bonus od 250 tisuća eura.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!