NaslovnicaVijestiRio Ferdinand predložio pojačanje Chelseaju i Liverpoolu!

Rio Ferdinand predložio pojačanje Chelseaju i Liverpoolu!

Rio Ferdinand vjeruje da bi Liverpool i Chelsea trebali ući u utrku za potpisivanje Jacka Grealisha i navodi kako bi kapetan Aston Ville poboljšao svaku momčad u Premier ligi.

Rio Ferdinand predložio

Grealish se u posljednjih 12 mjeseci etablirao kao jedna od zvijezda engleskog nogometa, uspijevajući u dječačkom klubu Villi u Premier ligi.

Ovja 25-godišnjak započeo je samo jednu od sedam utakmica za Englesku na Europskom prvenstvu, ali je ipak bio miljenjik navijača.

Vjeruje se da je Manchester City ovog ljeta glavni favorit za njegov potpis, a Pep Guardiola spreman je sankcionirati ponudu od gotovo 100 milijuna funti da ga odvede na Etihad.

Njihov lokalni suparnik United je također povezan sa Grealishom, ali Ferdinand ne očekuje da će nejgova bivša ekipa osigurati potpis s obzirom da Ole Gunnar Solskajer na Old Trafordu već ima napadača.

Bivši branič Manchester United i Engleske Ferdinand vjeruje da bi se Liverpool i Chelsea trebali uključiti u utrku za fenomenalnog Grealisha, budući da su iduće sezone spremni izazvati Manchester Cityja u borbi za naslov.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!