NaslovnicaVijestiRio Ferdinand priznao da je pijan igrao protiv Arsenala u Premier ligi!

Rio Ferdinand priznao da je pijan igrao protiv Arsenala u Premier ligi!

Legenda Manchester Uniteda Rio Ferdinand otkrio je kako je jednom prilikom pijan igrao na utakmici Premier lige protiv Arsenala.

Rio Ferdinand priznao

Tinejdžer Ferdinand u to je vrijeme bio na početku karijere u West Hamu.

Objasnio je kako je u timu tada postojala kultura pijančenja, što je utjecalo na njegovo ponašanje.

Budući branič Engleske nije trebao biti u sastavu utakmice za prvu utakmicu sezone 1996/97 u Arsenalu, pa je popio tri pića za šankom.

Samo da bi ga pozvali u svlačionicu nakon što je krilni igrač West Hama Paulo Futre napustio teren u bizarnoj svađi oko dresa sa brojem 10.

“Kad sam bio mlad, bio sam lud, mogao bih provesti cijeli dan pijući”, objasnio je Ferdinand u emisiji The Mo Giligan Podcast. “Mogao bih popiti 10 piva, a zatim se prebaciti na votku.

“[Prije Arsenala] U salonu sa igračima sam popio tri brendija. Tada je došao čovjek zadužen za dresove i rekao: “Rio, moraš se presvući’ – a ja sam imao brendi i coca-colu u ruci.”

“Rekao sam, ‘Rah, popio sam tri brendija i kolu.”

“Bio sam na klupi i razmišljao: ‘molim vas nemojte me ubacivati, ne mogu ući na teren nakon tri brendija i coca-cole’ – a onda sam ušao.”

Osjećamo tvoju bol, Rio. Tri brendija i coca-cole nisu priprema za suočavanje sa Arsnealom u kojem je tada igrao Dennis Bergkamp i Ian Wright.

West Ham je tu utakmicu izgubio sa 2-0 zahvaljujući golovima Hartsona i Bergkampa -a ali oba su došla u prvom poluvremenu. Dakle, West Ham zapravo nije primio gol kada je Ferdinand bio na terenu.

Ferdinand je 2000. godine otišao iz West Hama u Leeds United, a zatim se pridružio Manchester Unitedu 2002. godine za 30 milijuna funti – tada svjetski rekord za braniča.

Na Old Traffordu je nastavio osvajati šest naslova Premier lige i Ligu prvaka, uz brojne druge trofeje.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!