NaslovnicaVijestiRio Ferdinand savjetovao Alexis Sancheza: "U ovaj klub bi trebao otići"

Rio Ferdinand savjetovao Alexis Sancheza: “U ovaj klub bi trebao otići”

Rio Ferdinand se otvorio sa pravim savjetom za Arsenalovog napadača Alexis Sancheza. Bivši kapetan Manchester United i Engleske odmjeravao je situaciju Čileanca koji će izgleda napokon napustiti Arsenal ovog mjeseca.

Rio Ferdinand savjetovao

Sanchez je prošlog ljeta pokušao napustiti klub tako što je pustio da njegov ugovor u Arsenalu istekne u srpnju 2018. godine, to jest na ljeto, kada će biti slobodan igrač.

Prelazak u Manchester City je bio na horizontu otkako je momčad Pep Guardiole bila nadomak njegovog dovođenja u kolovozi, ali Wenger nije imao adekvatnu zamjenu, tako da je za Sancheza sve propalo na kraju.

[su_no1forfootball]

Sada su stvari postale komplicirane.

Arsenal želi prodati Sancheza i izbjeći njegov odlazak u besplatnom transferu, ali City nije sretan što treba platiti 35 milijuna funti za n ekoga tko će za šest mjeseci biti slobodan igrač.

United je uskočio, United koji je i više nego sretan da plati taj novac Arsenalu i dobije jednog vrhunskog nogometaša.

Dakle, da li će zvijezda Arsenala otići u United ili City? Mourinho ili Guardiola?

Ferdinand vjeruje da je izbor jasan – iako, kako kaže Jermaine Jenas, to mora da ga boli.

[su_live_koeficijenti_v2]

“Slušaj, iskreno kažem, imao sam ovu raspravu sa svojim kolegama jučer i danas”, rekao je Ferdinand večeras na BT Sport.

“Ako ima mogućnost da ode iz Arsenala u Manchester City ili United, kao nogometaš koji želi osvajati trofeje i koji će suditi po tome, u ovom trenutku Manchester City izgleda kao mjesto za otići.”

Ferdinand priznaje da su ove riječi bolile, jer je morao potisnuti svoju odanost klubu u kojem je proveo svoju karijeru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!