NaslovnicaVijestiRivaldo: Njima bih parirao bez problema

Rivaldo: Njima bih parirao bez problema

Legendarni Rivaldo prokomentarisao je današnje nogometaše, te tvrdi kako u njegovo vrijeme su igrači bili dosta jači i teži protivnici, te da bi današnjim zvijezdama parirao.

Rivaldo

Uskoro nam stiže El Clasico, a zbog toga u medijima iz Španije se otvorila (opet) tema mogućeg dolaska Neymara u Real Madrid, ali ipak legenda Barcelone Rivaldo je demantovao taj transfer.

“Nikada ne možete znati šta vas čeka u budućnosti. Volio bih igrati zajedno za Messijem, to bi zaista bilo nevjerovatno. On je najbolji igrač na svijetu, on je taj koji donosi veliku razliku”, rekao je Rivaldo, te nastavio:

“Šta mislim o Ronaldu? Sigurno on je najbolji igrač Reala, te ga je jako teško čuvati. On i Messi daju mnogo golova, te nikada ne znate šta će njih dvojica sljedeće napraviti.”

[su_live_koeficijenti_v2]

“Ronaldo je dobio Zlatnu loptu, jer je zaslužio tu nagradu. Kada sam ja igrao nogomet bilo je puno više nogometaša koji su bili u borbi za Zlatnu loptu, a danas se stalno vrte ista imena.

“Siguran sam da bih mogao parirati Ronaldo i Messiju, u moje vrijeme nogomet je bio dosta teži od ovog modernog.”

“Kontroverze ne želim otvarati, ali samo želim da kažem kako su njih dvojica odlični igrači, ali ipak u moje vrijeme je bilo dosta kvalitenijih igrača nego dans kada čujete samo za Ronalda, Neymara i Messi”, kaže Rivaldo!

El Clasico se igra u subotu, a Rivaldo kaže kako tu nema favorita.

[su_premierleague]

“U El Clasicu nikada nije bilo favorita, jer je Real pokazao da može pobijediti na Camp Nou, te da Barcelona to isto može napraviti u Madridu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Crvena zvezda potvrdila dominaciju: Osvojila sedmu uzastopnu titulu prvaka Srbije!

0
Nogometaši Crvene Zvezde su, nakon 33. odigrana kola u Superligi, ponovno osvojili titulu prvaka Srbije. Na stadionu "Rajko Mitić", Zvezda je pobijedila TSC rezultatom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!