NaslovnicaVijestiRIVALDO PRIZNAO: Evo koju zvijezdu Real Madrida bi volio vidjeti u dresu...

RIVALDO PRIZNAO: Evo koju zvijezdu Real Madrida bi volio vidjeti u dresu Barcelone!

Legendarni bivši igrač Barcelone Rivaldo otkrio je kako bi volio vidjeti zvijezdu Real Madrida Isca u dresu Barcelone jednog dana. Španjolski reprezentativac po svemu sudeći nije u prvim planovima novog trenera Santiaga Solarija, koji je zamijenio Julena Lopeteguija na klupi ‘kraljevskog’ kluba u oktobru.

Rivaldo želi Isca u Barceloni

Ove sezone je samo pet utakmica započeo od prve minute u La Ligi, a burno je reagovao nakon što su ga domaći navijači izviždali na Santiago Bernabeuu zbog promašene prilike na utakmici protiv CSKA Moskve u srijedu, kada su Los Blancosi poraženi rezultatom 3-0.

Samo dan nakon utakmice, madridske novine Marca su objavile informaciju kako su mu čelnici kluba spremni dozvoliti odlazak. Rivaldo, koji je igrao za njihovog najvećeg rivala Barcelonu u periodu od 1997. do 2002. godine, smatra kako bi njegov bivši klub donio dobru odluku ukoliko bi doveo Isca.

On je rekao: “Ukoliko me pitate da li bih volio vidjeti Isca u Barceloni, rekao bih da. On je izvrstan igrač i mislim da bi taj transfer odgovarao i klubu i njemu. Ipak, to bi bilo jako komplicirano za ostvariti, teško je zamisliti da dva takva rivala pregovaraju oko transfera.” Zatim je komentarisao i ‘svađu’ Isca sa navijačima Real Madrida: “Bio je na radaru navijača. Mora gledati naprijed i zaboraviti na tu situaciju.”

Real Madrid je razočaravajuće krenuo u novu sezonu, a mnogi smatraju da je glavni razlog za to odlazak Cristiana Ronalda u Juventus prošlog ljeta. S tim mišljenjem se slaže i Brazilac, koji je dodao kako je Solarijevom timu hitno potreban novi napadač: “Real Madridu je očito potreban napadač, igrač koji je sposoban redovno postizati golove. Nakon odlaska Ronalda tim je izgubio napadačku snagu i sada je vrijeme da se pojačaju, prije nego što se nastavi Liga prvaka.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!