NaslovnicaVijestiRivaldo: "Znam zbog čega je Modrić dobio Zlatnu loptu"

Rivaldo: “Znam zbog čega je Modrić dobio Zlatnu loptu”

Bivša brazilska zvijezda Rivaldo ne slaže s izborom dobitnika Zlatne lopte ove sezone, ali također ima teoriju o tome zašto je priznanje dobio Luka Modrić, a ne netko drugi.

Modrić

Dobitnik Zlatne lopte 1999. godine i jedan je od najboljih brazilskih nogometaša posljednjih dvadesetak godina Rivaldo u razgovoru za brazilske medije analizirao je izbor ovogodišnjeg dobitnika Zlatne lopte, te izrazio neslaganje s činjenicom da je nagrada otišla u ruke Luke Modrića.

Simeone nahvalio Nikolu Kalinića nakon pobjede protiv Alavesa

Rivaldo smatra da je zbog čimbenika koji nema nikakve veze s kvalitetom nogometaša izbran Modrić.

„Luka Modrić iza sebe ima briljantnu sezonu. On je osvojio Ligu prvaka i pomogao Hrvatskoj da dođe do finala Svjetskog prvenstva, ali ako bih mogao birati, ja bih izabrao Cristiana Ronalda”, počeo je Rivaldo.

„Ronaldo je zabio puno golova i osvojio Ligu prvaka iu postignut senzacionalan gol protiv Juventusa. Na SP-u je potvrdio svoju vrijednost, jer je postigao četiri gola, od kojih su tri bila protiv Španjolske. Vjerujem da je on zaslužio nagradu, s druge strane, imamo i Messija, koji je trebao zauzeti barem jedan od prva tri mjesta”, rekao je Rivaldo i zaključio.

„Mislim da je ova promjena dobra jer je prekinuta dominacija Ronalda i Messija. U svakom slučaju, mislim da je izbor nepravedan, jer Ronaldo i Messi iza sebe imaju jako dobru sezonu u kojoj su igrali ključne uloge u svojim klubovima.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!