NaslovnicaVijestiRiver Plate poslao ponudu za igrača Manchester Uniteda

River Plate poslao ponudu za igrača Manchester Uniteda

River Plate poslao ponudu za igrača Manchester Uniteda. River Plate je potvrdio da su zainteresovani za potpisivanje Manchester Unitedovog vratara Sergio Romera.

River Plate poslao ponudu

Louis van Gaal je potpisao Argentinskog golmana prošlog ljeta, kada je izgledalo da će De Gea napustiti Old Trafford.

No, Španjolac je ostao u Manchester Unitedu nakon što je sporazum sa Real Madridom propao.

Romero je odigrao deset utakmica za Crvene đavole ove sezone, sa svojom posljednjom u pobjedi od 5-1 protiv FC Midtjyllanda u Europa ligi prošlog mjeseca.

No, River Plate je sada ponudio 29-godišnjaku priliku da igra u svojoj domovini, umjesto da bude zamjena za De Geu.

Potpredsjednik River Plate-a je rekao: “Romero je vrlo dobar golman, to nije ništa novo.”

[su_bet365_live_koeficijenti]

“River je uvijek zainteresovan za dobre igrače i Romero je jedan od njih.”

“Istina je da smo u kontaktu snjim, ali to je zato što smo čekali da nam naš trener napokon kaže da pošaljemo ponudu za njega.”

“U nogometu nikad ne znate, što je danas, što je sutra. Mislim da bi za njega bilo vrlo zanimljivo kada bi došao u River.”

“Mi smo najnoviji Copa Libertadores prvaci, a spremni smo da osvojimo titulu i ove godine, jer želimo da se vratimo u Japan u prosincu kako bi osvojili FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo.”

Unatoč interesu River Plate-a, Romero je inzistirao da ne želi napustiti United na kraju sezone.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!