NaslovnicaVijestiRIYAD MAHREZ GREŠKOM OTKRIO: Evo tko će napustiti Manchester City na kraju...

RIYAD MAHREZ GREŠKOM OTKRIO: Evo tko će napustiti Manchester City na kraju sezone!

Krilni igrač i zvijezda Manchester Cityja Riyad Mahrez po svemu sudeći greškom je otkrio kako će klub na kraju sezone napustiti veznjak Fernandinho.

Fernandinho napušta Manchester City

Naime, reprezentativac Alžira je zajedno sa suigračem Benjaminom Mendyjem sudjelovao u jednom kvizu Sky Sportsa, a na pitanje voditelja tko je najavio odlazak sa Etihada na kraju ove sezone nakon isteka ugovora, on je odgovorio točno, odnosno David Silva, ali također je dodao i Fernandinha.

Voditelj je zatim ponovio kako je David Silva točan odgovor, dok je Mendy stavio ruku na usta i počeo se smijati, nagoviještavajući kako je Mahrez rekao ono što nije trebao. Ovo je izazvalo pomutnju kod navijača Cityja na društvenim medijima, koji su shvatili kako će izgubiti dvije legende sljedećeg ljeta.

Nema sumnje kako će odlazak Fernandinha biti veliki gubitak za Guardiolin tim. 34-godišnjak je u klub stigao iz Shakhtar Donetska 2013. godine za 34 miliona eura, i od tada je postao jedna od klupskih legendi. Ukupno je u plavom dresu odigrao 270 utakmica, te oosvojio tri puta Premier ligu, četiri puta Carabao kup, te jednom FA Kup.

Iako je prethodnih sezona igrao na svojoj primarnoj poziciji defanzivnog veznog, ove sezone je bio primoran igrati na poziciji centralnog defanzivca, s obzirom na povrede Aymerica Laportea i Johna Stonesa. Ipak, ‘Građani’ ne moraju brinuti toliko zbog njegovog odlaska, s obzirom da je prošlog ljeta stigao Rodri iz Atletico Madrida kao njegov direktan nasljednik.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!