NaslovnicaVijestiRobben: Ovo je najgori stadion na kojem sam igrao!

Robben: Ovo je najgori stadion na kojem sam igrao!

Krilni napadač Bayerna Arjen Robben, otkrio je koji je najgori stadion na kojem je ikad igrao u karijeri.

Nogometaš Bayerna, Arjen Robben, priznao je da se nerado sjeća utakmica koje je odigrao ne Anfieldu.

Bavarci će u prvoj rundi nokaut faze Lige prvaka igrati protiv prošlogodišnjeg finaliste Liverpoola.

Robbena, koji će napustiti Bayern na kraju sezone, za Anfield ne vežu lijepa sjećanja. Holanđanin je u dresu Chelsea gubio od Liverpoola u polufinalu Lige prvaka 2005. godine, dok su u istoj fazi takmičenja Robben i njegovi saigrači izgubili od Redsa na penale dvije sezone kasnije.

“Ako mene pitate, najgori stadion na kojem sam igrao je Anfield”, rekao je Robben.

“Uvijek imate rivale koje volite i one koje ne volite. U to vrijeme Liverpool je bio sposoban da se bori u kup takmičenjima. U jednoj ili dvije utakmice mogli su da igraju na vrhunskom nivou, ali ne i tokom cijele sezone. Mislim da se sada to promijenilo. Jurgen Klopp je odradio odličan posao. Prošle godine su igrali finale Lige prvaka, ove su u vrhu Premier lige”, zaključio je.

Bayern će u goste Liverpoolu 19. februara, a učešće Robbena u toj utakmici je pod znakom pitanja zbog povrede.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!