NaslovnicaVijestiRobert Lewandowski imenovao najboljeg napadača na svijetu!

Robert Lewandowski imenovao najboljeg napadača na svijetu!

Robert Lewandowski je imenovao zvijezdu Atletico Madrida Luisa Suareza kao jednog od pet najboljih napadača na svijetu. Suarez se pridružio Atleticu iz Barcelone u besplatnom transferu.

Robert Lewandowski imenovao

Napadač Bayerna Robert Lewandowski uvjerljivo je najbolji igrač na svijetu u ovom trenutku. Bio je glavni igrač Bayerna prošle sezone, postigavši 55 golova i 10 asistencija za momčad Hansija Flicka.

Uoči novog početka sezone u Bundesligi, Lewandowski je izabrao najboljeg napadača na svijetu u ovom trenutku.

Poljski internacionalac nije oklijevao imenovati Luisa Suareza među pet najboljih.

“Nije jednostavno pitanje. Ako govorimo o klasičnom centarforu, izabrao bih Karima Benzemu, Tima Wernera, Luisa Suareza, Sergija Aguera i Kyliana Mbappea.”

Suarez je iz Barcelone otišao u Atletico Madrid u trenutnom prijelaznom roku u besplatnom transferu, nakon što je trener Barcelone Ronald Koeman rekao da nije u njegovim planovima za nadolazeću sezonu.

Urugvajski napadač već ima dva gola u svoje ime za Atletico nakon što je u nedelju ušao sa klupe i postigao dva gola protiv Granade.

Suarez je jedini igrač od 2009/10 sezone, osim Lionela Messija i Crstiana Ronalda, koji je osvojio europsku Zlatnu kopačku.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!